Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δάσκαλοι όλης της Ελλάδας... Σας περιμένω!

Γεια σας

Μην με κατηγορήσετε πως είχα τόσο καιρό να γράψω στο blog μου. Το ξέρω... Αλλά κάτι το καλοκαίρι με τις διακοπές, κάτι οι υποχρεώσεις μου από την κυκλοφορία του νέου μου βιβλίου, με κράτησαν μακρία από αυτήν εδώ τη σελίδα.
Αλλά να που είμαι και πάλι μαζί σας για να σας ανακοινώσω ένα διαγωνισμό. Λογοτεχνικό διαγωνισμό. Και απευθύνεται στους δασκάλους -αχ, ξέρω πόσο όλοι οι δάσκαλοι με αγαπούνε!
Γι αυτό , μαζί με την καλή μου την εκδότρια τη Έλενα Πατάκη και τους επίσης καλούς μου φίλους και βοηθούς της Έλενας, την Πάολα και τον Δικαίο, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτόν τον διαγωνισμό για τους εκπαιδευτικούς  που ως θέμα θα έχει: «Ο πιο κεφάτος, έξυπνος, αστείος, σκανταλιάρης, χαριτωμένος... -Ουφ! Τέλος πάντων!- ... ο πιο ασυνήθιστος μαθητής που μου έτυχε να έχω»
Περιμένω, λοιπόν, όλους τους δασκάλους μας να περιγράψουν με  1000 περίπου λέξεις τον μαθητή που κάποτε είχανε και που ποτέ δε θα ξεχάσουνε.
Τα κείμενα πρέπει να τα στείλετε στο damianos@patakis.gr μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012
Εγώ ο ίδιος (ε, μαζί με την βοήθεια και του άλλου καλού μου φίλου και θαυμαστή μου, του γνωστού συγγραφέα Μάνου Κοντολέων)  θα διαβάσουμε όλα τα κείμενα που θα μας στείλουν  και θα διαλέξουμε τα καλύτερα για να βραβευθούν।
Λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δεν ξέρω ακόμα να σας τις πω. Αλλά η Πάολα και ο Δικαίος μου υποσχέθηκαν πως  θα τις ανακοινώσουν με τη νέα χρονιά।
Λοιπόν, περιμε΄νω με μεγάλη αγωνία να ... γνωρίσω και τους άλλους μαθητές που μου μοιάζουν.
Φιλιά
Δ.

ΥΓ. Αν θέλετε να έχετε μια βοήθεια, τότε ξέρετε που θα την βρείτε. Στις 10 συμβουλές που έχω βάλει στις τελευταίες σελίδες του τελυταίου μου βιβλίου "Ο αδελφός της Ασπασίας 2 - Μεγάλο Βραβείο, Μεγάλοι Μπελάδες"