Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας... έγινε το σώσε!

φωτ. 1

Καλά, σήμερα ψήλωσα τουλάχιστον πέντε πόντους.
Ε, πώς αλλιώς; Αφού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας, τα παιδιά της Τετάρτης ανεβάσανε σε θεατρική μορφή το δεύτερο βιβλίο μου - "Μεγάλο Βραβείο, Μεγάλοι Μπελάδες"
Εγώ, βέβαια, δεν μπόρεσα να ήμουνα εκεί -το άτιμο σχολείο, βλέπετε.
Αλλά ήταν ο μπαμπάς μου, που έκανε μονορούφι της διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα (6 ώρες συνεχώς οδηγούσε!) για να έρθει γρήγορα - γρήγορα και να μου τα περιγράψει όλα με την κάθε λεπτομέρεια.
Πολύ ευχαριστώ παιδιά και δασκάλους αυτού του σχολείου. Και εύχομαι σύντομα να τους συναντήσω κι εγώ.
Μοιράζομαι μαζί σας λίγα από αυτά που ο μπαμπας μου μου αφηγήθηκε -η μαμά του παιδιού που έπαιζε το ρόλο μου, φρόντισε να μας στείλει φωτογραφίες από το ανέβασμα.
Απ΄ότι πάντως μου είπε ο μπαμπάς, όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ο Αγαθάγγελος - Δαμιανός και η Νιόβη - Θεία Ζωζώ, κλέψανε την παράσταση. Α, και το αγόρι που έκανε τον Γιωργή -κι αυτός, λέει ο μπαμπάς, πως ήταν πολύ καλός. Μα δε θυμάται πως τον λένε.
... Τώρα που τα γράφω όλα αυτά, ο μπαμπάς μου τα διάβασε και μου τόνισε πως ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα παιδιά ήταν θαυμάσια κι εγώ τώρα σκέφτομαι να τα παρακαλέσω να μου στείλουν τα ονόματά τους δίπλα στα ονόματα των χαρακτήρων που παίξανε, έτσι για να έχω ένα κανονικό πρόγραμμα της παράστασης. Α, και το ονόμα της θεατρολόγου που έκανε τη διασκευή, θέλω... Τη σκηνοθέτιδα ο μπαμπάς μου θυμάται πως τη λένε κα Ρουσάκη.
φωτ. 2


 
(Συχωρέστε τον μπαμπά μου που ξέχασε εκείνος να τα ζητήσει... Αλλά ξέρετε τώρα την αφηρημάδα του)
... Και κάτι ακόμα. Τα παιδιά μου στείλανε ζωγραφιές που φτιάξανε από το βιβλίο μου. Υπέροχες.
Μου τις έφερε ο μπαμπάς και τις κοιτώ τώρα και τις καμαρώνω. Κι ακόμα καμαρώνω τα δυο πανέμορφα στυλό Parker που μου στείλανε για δώρο... Θα κάνω με αυτά τις αφιερώσεις στα βιβλία μου.
Σας ευχαριστώ όλους εκεί στο 2ο Δημοτικό Περαίας.

φωτ. 3

φωτ. 4


Φωτογραφίες

1. Σ΄ εκείνη που είναι πάνω -πάνω, μπαμπάς με το... Δαμιανό2. Στη φωτογραφία αυτή σκήνη με όλη την οικογένεια - μπαμπάς, μαμά, Ασπασία, θεία Ζωζώ και Δαμιανός3. Σ' αυτή τη φωτογραφία ο μπαμπάς μου μαζί με όλο τον θίασο4. Εδώ μαζί με τον Μιχάλη, το αγόρι που έκανε τον Γιωργή (Α, ναι! Ο μπαμπάς τελικά έμαθε το όνομα του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου